Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home / Topics / Perszuivering

Perszuivering

02-07-2015

GeenStijlproces officieel gestart

by J.L. de Kreek — last modified 02-07-2015 12:31
Opgeslagen onder:

Met de bevestiging van de ontvangst ter griffie van het gerechtshof op 30 juni 2015 van het klaagschrift waarin beklag gedaan wordt over de officier van justitie om strafbare feiten van GeenStijl niet te vervolgen is het GeenStijlproces officieel van start gegaan.

GeenStijl wordt nogal zware verwijten gemaakt en er zou verband zijn met de misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en internationale misdrijven van Wilders. Ook zou GeenStijl profiteren van de leugens van arabist Hans Jansen over de Koran en de Islam en de Profeet.

Dat de uitgever van GeenStijl reeds in 1922 kennis bleek te hebben van de rabiaat antisemitische dagboeken van de helden van Wilders geeft ook de de gekleurde roze bril van GeenStijl een vieze bijsmaak. Te verwachten is dat de journalisten van GeenStijl in ieder geval een beroepsverbod krijgen, of erger.

De uitgever van GeenStijl valt overduidelijk in herhaling en was na de Tweede Wereldoorlog ook al de exponent bij uitstek van van de collaborerende pers. Dat GeenStijl het behoud van de site bewerkstelligt door uit pure baatzucht en welbewust met de vijand te heulen, propagandistische steun verleent aan diens handlangers en verraderlijke en vijandelijke propaganda te voert kan zelfs een kind zien.

k15_03420001_page1.online.jpg